Werk en burn-out

Hybride onderwijs in het MBO

Nu de corona maatregelen eerder aangescherpt dan afgezwakt worden, is de illusie dat we misschien dit schooljaar al een beetje terug kunnen naar ‘normaal’ lesgeven als een zeepbel kapot geknapt. Daarom tijd om eens even goed naar dat ‘hybride onderwijs’ te kijken en hoe dat werkt in het MBO. Zelf ben ik werkzaam op een…

Het gaat goed!

Op 30 januari 2019 was het precies een jaar geleden dat ik ben uitgevallen van werk. Mooi moment om de (energie)balans op te maken! Over nieuwjaarsenergie, grenzen aanvoelen en aangeven, vertrouwen en zelfliefde.

Als je kapot gaat

Het gaat niet zo heel goed… “Het gaat niet zo heel goed…”. Eén klein zinnetje…, meer was er niet nodig. Dit kleine zinnetje was het begin van mijn uitval op werk. Ik kan me dit moment nog zo goed voor de geest halen, raar eigenlijk want ik besefte die dag nog helemaal niet wat voor gevolgen…

Laden…

Er is iets fout gegaan. Vernieuw de pagina en/of probeer het opnieuw.